Menu
IMG_4036-HDR 310816-Berens -Balle Efterskole -793 310816-Berens -Balle Efterskole -763

Balle Friskole før og nu

Balle Friskole er en Grundtvig-Koldsk skole, hvor trivsel, dialog og livsoplysning er i centrum. Vi prioriterer fællesskab, faglighed, glæde og fordybelse.

Balle Friskoles traditioner
Vi er en skole med stolte traditioner. Nogle af traditionerne kan føres tilbage til skolens start, bl.a. den årlige familieudflugt, forårsopvisningen, juleafslutningen og høstfesten. Balle Friskole er en Grundtvig/Koldsk skole, hvor dagen starter med morgensang.

Historien
Balle Friskole blev oprettet i 1866, da en initiativrig forældrekreds var utilfreds med deres børns skolegang. I dag er friskolen en del af den selvejende institution Balle Friskole, Balle Musik- og Idrætsefterskole. Desuden har den selvejende børnehave Solstrålen en stor tilknytning til skolen.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et skolemiljø i trygge omgivelser, hvor engagement, fællesskab og tæt samarbejde mellem skole og hjem er med til at præge hverdagen.

Derudover har skolen mange faciliteter at byde på, så som to haller med springgrave, beachvolley- og beachhåndboldbaner, fodboldbaner og kreative værkstedslokaler.

Optagelse
Når barnet søger om at gå på Balle Friskole optages man af bestyrelsen og derefter er man automatisk medlem af skolekredsen, hvilket bl.a. betyder, at man har stemmeret på skolens generalforsamling.

Seneste nyhed

Vis alle ›
08 feb

Balle news- profilfag i overbygningen

Balle news er i luften igen. Se nyhederne som overbygningen har lavet. Balle news er et ...Read More

Læs mere